Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Město hledá ředitele či ředitelku Moravského divadla a Moravské filharmonie

Olomouc

V souvislosti se sloučením dvou stávajících příspěvkových organizací hledá statutární město Olomouc ředitele či ředitelku nové kulturní instituce, která vznikne k 1. 1. 2025 a ponese název Moravské divadlo a Moravská filharmonie.

Předpoklady pro tuto funkci jsou vysokoškolské vzdělání v oboru ekonomickém, právním nebo uměleckém, nejméně pět let praxe v řídící funkci, manažerské a organizační schopnosti, orientace v oboru a všeobecný kulturní přehled, občanská a morální bezúhonnost a aktivní znalost nejméně jednoho světového jazyka. Očekávají se i znalosti principů fungování a financování příspěvkové organizace, orientace v oblasti dramatického umění, symfonické hudby, kultury obecně a veřejné správy, schopnost komunikace s odbornou veřejností a s médii a schopnost samostatného rozhodování.

Předpokládaný nástup do funkce je 1. 1. 2025.  Přihlášky do výběrového řízení s požadovanými doklady doručte nebo zasílejte nejpozději do 20. 9. 2024. Bližší informace k výběrovému řízení naleznete na tomto odkaze: https://kariera.olomouc.eu

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :